29 Νοε 2013

Δείξε μου τον φίλο σου

Δείξε μου τον φίλο σου
Το αιώνιο ερώτημα που θα μας βασανίζει για πάντα είναι αν τελικά υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και σε μια γυναίκα. Έχουν ειπωθεί άπειρες θεωρίες για το συγκεκριμένο θέμα, που η κατάληξη είναι σχεδόν η ίδια: Φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και σε μια γυναίκα δεν υπάρχει.
Μπούρδες.!


Και θα εξηγήσω αμέσως γιατί το λέω αυτό.
Η φιλία ανάμεσα σε άτομα διαφορετικού φύλου είναι μεν ένα δύσκολο και σπάνιο συμβάν αλλά δεν αποτελεί και σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Όπως σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις έτσι και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν κάποια όρια για να μην ξεφύγουν τα πράγματα. Τα όρια τα βάζει ΠΑΝΤΑ η γυναίκα.

Ναι, η γυναίκα έχει το δύσκολο κομμάτι να βάλει όρια για το πόσο θάρρος και το τι μορφή θα έχει η σχέση με τον κολλητό της. Κακά τα ψέματα, και μια γαλότσα να βάλεις δίπλα σε έναν άντρα αν αρχίσει να του τρίβεται θα ανταποκριθεί. 

Η γυναίκα λοιπόν που θα επιλέξει για φίλο της έναν άντρα, θα πρέπει να συμπεριφέρεται σαν κάτι ουδέτερο και όχι σαν το απόλυτο θηλυκό μπροστά του. Να μην είναι προκλητική, να μην αναρωτιέται αν το συγκεκριμένο κολάν της κάνει καλή εφαρμογή και εκείνη την ώρα να τουρλώνεται, να μην ντύνεται σαν εργαζόμενη τουBaby O μπροστά του και να μην φλερτάρει μαζί του συνεχώς.


Αυτά θα γίνουν μόνο από τις κοπέλες που δημιούργησαν τον όρο friend zone και βρήκαν έναν κακόμοιρο, τον έκαναν με όλα τα παραπάνω να τις βλέπει ερωτικά μόνο και μόνο για να τους ανεβάζει το ηθικό και να έχουν μια καλή καβάτζα όταν θα της φτύνει ο γκόμενος.! Πικρή η αλήθεια..

Μια γυναίκα που είναι συνειδητοποιημένη λοιπόν, και έχει διαχωρίσει στο μυαλό της, τις έννοιες φιλία και έρωτα θα επιλέξει να κάνει παρέα με αγόρια γιατί ξέρει πως μαζί τους θα περάσει καλύτερα. Σίγουρα θα είναι από τις γυναίκες που έχουν το καφριλίκι μέσα τους, θα είναι ακομπλεξάριστες, και δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να τσαλακωθούν. Επιπλέον, οι συγκεκριμένες γυναίκες στα προσωπικά τους θα τα πηγαίνουν καλύτερα αφού οι συμβουλές που θα παίρνουν θα είναι σωστές και αντικειμενικές και όχι οι σαχλές γυναικείες ατάκες : "Χώρισε τον μωρέ, δεν σου αξίζει, θα βρεις καλύτερο."


Ο άντρας φίλος δεν θα ντραπεί να σου πει πως έχεις άδικο ή πως φταις. Εκτός από τις σχέσεις σου, θα βελτιωθεί και η αίσθηση του χιούμορ σου καθώς τα αγόρια στις πλάκες και στα αστεία είναι αξεπέραστα.  Μουσική, videogames, και όλες οι ποδοσφαιρικές εξελίξεις είναι τα θέματα που μια γυναίκα θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τις υπόλοιπες που δεν έχουν άντρα φίλο.
Τι αποκομίζει ένας άντρας από μια κολλητή;

Πλησιάζει όσο πιο κοντά γίνεται στον γυναικείο τρόπο σκέψης. Μπορεί άνετα να δείξει την ευαίσθητη πλευρά του σε μια γυναίκα χωρίς να κινδυνέψει πως οι φίλοι του θα τον κράξουν κλπ. Τα βήματα για την κατάκτηση μιας κοπέλας θα του φανούν πιο απλά αφού η κολλητή του θα τον συμβουλέψει κατάλληλα, όπως επίσης τα λάθη του  θα επισημανθούν καλύτερα από μια γυναίκα φίλη και δεν θα ακούσει τις κλασικές αντρικές ατάκες: "Δεν αξίζει ρε φίλε, όλες ίδιες είναι, γράφτην και έλα να παίξουμε προ."

Όταν τώρα ο έρωτας από μόνος του χτυπήσει την πόρτα ή στον έναν ή στον άλλο εκεί καλό θα ήταν να υπάρχει η ταμπέλα ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΙΑ για να μην γίνουν περίπλοκα τα πράγματα και να διασφαλιστεί η σχέση. Αμοιβαίος σεβασμός λοιπόν και από τους δύο, και μια φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και σε μια γυναίκα ίσως να γίνει και πιο ισχυρή και ουσιαστική από οποιαδήποτε άλλη.  



 Γράφτηκε από την  Γιώτα Παπαστάμου
decay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...