19 Νοε 2013

10 άκυρες κινήσεις ικανές να σας χωρίσουν!

<b>6. Έτοιμη να αλλάξεις το λουκ σου ριζικά:</b> Λένε πως ο Λίαμ Χεμσγουορθ χώρισε την Μάιλι Σάιρους από τη στιγμή που είδε την αρραβωνιάρα να κόβει σε μια νύζτα το μακρύ πυκνό μαλλί της σε κοντό αγορ
Είστε ταιριαστοί, κούκλοι ζωγραφιστοί και έχετε- νομίζεις- όλα τα θέματα της σχέσης λυμένα!

Έλα που δεν τα έχεις! Υπάρχουν ωραιότατες κινήσεις που θα κάνεις αθώα και θα σας βρουν να έχετε χάσμα επικοινωνίας. Πρόσεξε για να μην τον χάσεις.






1. Βόλτα με τον πρώην:
Εσύ κι ο πρώην σου αποφασίσατε να μιμηθείτε χωρίς φόβο και πάθος την Αννούλα τη Βίσση με το Νικόλα τον Καρβέλα. ΄Έτσι βγαίνετε παρέα, πίνετε τα καφεδάκια και τα ποτάκια κι αν ο νυν σε ρωτήσει του λες πως θα βγεις με τον Πάνο. Τώρα, κι επειδή είσαι και ξεχασιάρα, μπορεί να ξεχάσεις να αναφέρεις την σχέση με τον Πάνο και τα αεροπλανικά που κάνατε κάποτες στα παπλώματα. Κι αν κάποιος το σφυρίξει στο νυν ή αν του το πεις τυχαία; Κρίμα είναι να διαλύσετε το σπιτικό για ένα σφάλμα.

2. Οι φίλοι σου οι άρρενες:
Θεωρείς απόλυτα φυσιολογικό να έχεις μια ντουζίνα άντρες κολλητούς και επιμένεις πως κι ο καλός δεν θα έχει κανένα προβληματάκι απολύτως να βρίσκετε όλοι παρέα. Ναι, εσύ επιμένεις πως φιλία πραγματική ανάμεσα στα δύο φύλα μπορεί να υπάρξει. Ας επιτρέψεις και στον νυν να σου πει τη δική του άποψη. Σκέψου το κι από την ανάποδη: πόσο κουλ θα ήσουν να κάνει μπάνιο στη θάλασσα με τις 10 κολλητές του;

3. Θα σε φιλοξενήσω:
Θα μπορούσες να λάβεις τον τίτλο Μις Φιλοξενία 2013 αλλά σε ένα σπίτι που μοιράζεστε ή που έστω περνάτε ώρες μαζί (μένεις μόνη κι εκείνος στο πατρικό του), δεν μπορείς να φιλοξενήσεις όποιον θέλεις χωρίς να τον ειδοποιήσεις. Ειδικά σε περίπτωση που συγκατοικείτε επίσημα, φρόντισε να ρωτήσεις την άποψή του για την φιλοξενία της τρελής ξαδέρφης από το χωριό που θ μείνει σπίτι σας πάνω από ένα διήμερο.

4. Κάλεσες κόσμο σπίτι;
Εσύ είχες μια εύκολη μέρα και η φίλη Τούλα φαντάζει ωραία ιδέα να έρθει σπίτι και να κάνετε τσιτ-τσατ. Ο καημένος ο καλός σου που μπορεί να είχε την πιο δύσκολη ημέρα στη δουλειά δεν χρωστάει τίποτα να κάνει παρέα με την Τούλα έτσι στα ξαφνικά.

5. Κανόνισες να βγείτε!
Ωραία η ταινία ή το θέατρο ή οι δωρεάν προσκλήσεις για την έκθεση ποτίσματος και οργώματος αλλά προτού κάνεις κράτηση, φρόντισε να τον ενημερώσεις για τα σχέδιά σου. Ακόμα και για κάτι δωρεάν, πρέπει κι εκείνος να δώσει τη συγκατάθεσή του.

6. Έτοιμη να αλλάξεις το λουκ σου ριζικά:

Λένε πως ο Λίαμ Χεμσγουορθ χώρισε την Μάιλι Σάιρους από τη στιγμή που είδε την αρραβωνιάρα να κόβει σε μια νύχτα το μακρύ πυκνό μαλλί της σε κοντό αγορίστικο. Όπως καταλαβαίνεις, οι ακραίες επεμβάσεις στο λουκ σου (έτσι επειδή σου την βάρεσε) δεν μπορούν εύκολα να μασηθούν από το έτερον ήμισι που αλλιώς σε ξέρει αλλιώς σε εμπιστεύεται.

7. Κάνεις μεγάλες αγορές!
Σε περίπτωση που έχεις εσύ κι ο αγαπούλης έναν κοινό λογαριασμό ή που έστω σε βοηθά οικονομικά για να τα βγάλεις πέρα, μην παίζεις με την υπομονή του και κάνεις μεγάλες αγορές χωρίς να το συζητήσετε πρώτα, ακόμα και για κάτι που είναι σούπερ ντιλ και μεγάλη ευκαιρία για να το χάσεις.

8. Τα πεταμένα!
Έχεις τη σαφή εντύπωση πως εκείνο το τζιν δεν του πηγαίνει ή εκείνο το μπλουζάκι δεν είναι τόσο ωραίο για το λουκ του ή εκείνος ο φάκελος στο pc δεν είναι κι ό,τι του χρειάζεται. Προτού πετάξεις στον κάλαθο των αχρήστων, στα σκουπίδια ή προτού δωρήσεις τα πράγματά του, κάνε την καλή κίνηση και ζήτα τη γνώμη του.

9. Να αφήσω κάποια πράγματα εδώ!
Είμαστε μεγάλες κότες εμείς οι γλυοκούλες. Αντί να κάνουμε ωραία κουβέντα για το που πάει αυτή η σχέση κι αν θα μείνουμε επιτέλους μαζί, αφήνουμε μια μπλουζίτσα, ένα στριγκάκι, μια μάσκαρα στο μπάνιο του για να δούμε αν θα μας δώσει τα πράγματα πίσω!Προτού αρχίσεις να συγκατοικείς άτιμα μαζί του, άφησέ τον να στο προτείνει!

10. Θα κάνετε χαρούλες για άλλους!
Είσαι μεγάλη ψυχάρα και αναλαμβάνει συχνά πυκνά αγγαρείες για άλλους. Έλα που εκείνος δεν είναι ΕΝΑ με σένα για να αναλαμβάνει σκοτούρες για την θεία Κίτσα ή την φίλη Λίτσα, επειδή το αποφάσισες εσύ.

Πηγή:womenonly.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...