29 Οκτ 2013

O Μέσι με τον γιο του στέλνουν μήνυμα μέσω της UNICEF

O Μέσι με τον γιο του στέλνουν μήνυμα μέσω της UNICEF
Τον προηγούμενο Νοέμβριο ο Λιονέλ Μέσι δέχτηκε τον καλύτερο δώρο της ζωής του, γεννήθηκε ο γιος του, ο Τιάγκο. Βιώνοντας το πρώτο έτος της ζωής του γιου του ο Λιονέλ έγινε ακόμα πιο αποφασισμένος να διασφαλίσει ότι όλα τα παιδιά μεγαλώνουν έχοντας φαγητό, εμβόλια, καθαρό νερό και μία αξιοπρεπή εκπαίδευση.


Έτσι με την βοήθεια της UNICEF ξεκίνησε μία εκστρατεία μέσα από το site unicef.org/messithiago με μόνο στόχο να αφυπνίσει τον κόσμο έτσι ώστε όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες επιβίωσης. Μην ξεχνάμε πως εδώ και χρόνια ο Αργεντίνος άσος είναι πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF.

Παράλληλα έχει δημιουργηθεί και το hashtag #messithiago ώστε να διαδοθεί το μήνυμα μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ετοίμασε ο Μέσι για τα πρώτα γενέθλια του γιου του στέλνοντας το μήνυμα για την στήριξη όλων των παιδιών του κόσμου:

decay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...