19 Νοε 2012

Σοκ στο youtube: Η ζωντανή Μπάρμπι είναι απάτη;


Η εξωπραγματικά μικροσκοπική της μέση, τα τεράστια μάτια και η τέλεια διόγκωση του στήθους της Ουκρανής που έχει αναστατώσει το διαδίκτυο είναι τελικά αποτέλεσμα του PhotoShop; Η ίδια το αρνείται κατηγορηματικά.


Έχει κάνει καριέρα στο διαδίκτυο ως ζωντανή Μπάρμπι και είναι ήδη πλούσια εξαιτίας της ομοιότητας με την αγαπημένη εκατομμυρίων κοριτσιών κούκλα της Mattel. Η ιστοσελίδα TheDirty.com ωστόσο υποστηρίζει ότι μπορεί να αποδείξει πως η Βαλέρια Λουκιάνοβα δεν είναι παγκόσμιο φαινόμενο αλλά… παγκόσμια απάτη! 

Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας, Νικ Ρίτσι, αμφισβητεί την Βαλέρια λέγοντας πως η τρομακτική ομοιότητάς της με την κούκλα οφείλεται σε ειδική επεξεργασία των φωτογραφιών και των βίντεό της αλλά και σε δεκάδες πλαστικές εγχειρήσεις που την έχουν μετατρέψει σε «Μάικλ Τζάκσον από την Ουκρανία»! Οι ισχυρισμοί αυτοί σόκαραν εκατομμύρια χρήστες που κλικάρουν με μανία τα βίντεό της στο youtube.

Η Βαλέρια ορκίζεται ότι δεν έχει μπει νυστέρι στο κορμί της ούτε προσπαθεί να κοροϊδέψει τον κόσμο. Απλώς έτσι την έφτιαξε ο Θεός και… η μακιγιέρ της. Σε ένα πρόσφατο βίντεό της μάλιστα μαλώνει άσχημα όσους την κατηγόρησαν ότι υιοθετεί διάφορες στάσεις και τρικ για να μοιάζει με την κούκλα.
«Όποιος τολμήσει να με ρωτήσει ξανά για τον λαιμό μου θα τιμωρηθεί αμέσως. Θα τον διαγράψω από φίλο δια παντός . Κακοί άνθρωποι! Το κεφάλι μου γέρνει γιατί ο λαιμός μου είναι λεπτός, εύθραυστος, και δεν μπορεί να το συγκρατήσει όρθιο για ώρα«, δηλώνει η Βαλέρια σε ένα βίντεο όπου μοιάζει περισσότερο σε ένα κανονικό κορίτσι βαμμένο περίεργα παρά σε μια ζωντανή Μπάρμπι. Υπάρχουν ωστόσο και φωτογραφίες της που είναι σχεδόν τρομακτικές…


pkool.gr

διαβάστε ακόμη:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...