8 Νοε 2012

Η Scarlett Johansson σηκώνει την μπλούζα και δείχνει το τέταρτο "τυχερό" tattoo της


Η tattoo lover Scarlett έκανε (κι άλλο ένα) τατουάζ και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να το δείξει στους θαυμαστές της.

Όσοι έχουν τατουάζ υποστηρίζουν ότι δύσκολα κανείς μπορεί να μείνει στο ένα. Μια από αυτούς είναι και η Scarlett Johansson, η οποία πρόσθεσε στη συλλογή με τα tattoos της το τέταρτο.
Το τατουάζ απεικονίζει ένα πέταλο αλόγου που στην πάνω πλευρά του γράφει τη λέξη Lucky και στην κάτω πλευρά τη λέξη You.  To πέταλο, που είναι σύμβολο τύχης, περιτριγυρίζεται από τρία μικρά αστεράκια.


Η 27χρονη ηθοποιός το αποκάλυψε σηκώνοντας την μπλούζα της σε δρόμο του Παρισιού,  όπου βρισκόταν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ στη φωτό δείχνει φρέσκο και ερεθισμένο.


Το τατουάζ ζωγράφισε ο Γάλλος graffiti καλλιτέχνη Fuzi Uvtpk, ο οποίος και ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο διαδίκτυο.


Η ScarJo έχει ακόμη τρία tattoos. Ένα χρωματιστό τοπίο στο αριστερό της χέρι, το γράμμα "Α" στον αστράγαλο μέσα σε κύκλους,  αλλά και  ένα "βραχιόλι" στον καρπό του δεξιού της χεριού, σχηματίζοντας ένα "I Love NY". Βέβαια, αντί για τη λέξη Love, είναι ζωγραφισμένη μια καρδούλα.






Όσο για τα επαγγελματικά της;  Η ηθοποιός ποζάρει στο εξώφυλλο του V ως ν Janet Leigh στην ταινία Hitchcock, ενώ περιμένει την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, που είναι προγραμματισμένη να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου.


ΠΗΓΗ: cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...