5 Νοε 2012

Lady Gaga: «Γιατί δε μιλάει κανείς για τα κιλά της Adele;»

Lady Gaga: «Γιατί δε μιλάει κανείς για τα κιλά της Adele;»
Με αυτή τη δήλωση η Lady Gaga προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, μετά από την (άδικη) επίθεση εναντίον της σχετικά με το βάρος της:


«Ενημερώθηκα αμέσως για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ – η μαμά μου με πήρε τηλέφωνο και ρώτησε «πήρες κιλά;» - όλοι αυτό μου έλεγαν, και δεν με ένοιαζε και πολύ. Αλλά όταν έμαθα ότι έγινε θέμα στις ειδήσεις, όπου μιλάνε για πολέμους, για την οικονομική κρίση και για τις εκλογές – σκέφτηκα «αυτό που γίνεται είναι εντελώς γελοίο». Εννοώ, τι είδους πρότυπο είναι αυτό για ένα νέο κορίτσι που παρακολουθεί από το σπίτι του; Σκέφτηκα ότι δεν με νοιάζει αν πιστεύουν ότι είμαι χοντρή, γιατί η αλήθεια είναι ότι πήρα περίπου 14 κιλά. Η Adele όμως είναι πιο παχιά από μένα, γιατί δε λέει κανείς τίποτα; Είναι υπέροχη και πιστεύω ότι πρέπει να φτάσω στα δικά της επίπεδα αυτοπεποίθησης. Έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά για πολλές γυναίκες. Πρέπει να γίνω μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και πρέπει όταν μπορώ να μιλάω μόνο για πολιτικά θέματα που μπορούν να βοηθήσουν νέους ανθρώπους.»
πηγή:lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...