19 Νοε 2012

Δήλωση βόμβα: «Είμαι πολύ καλύτερος από τον Σφακιανάκη»: Ποιον τραγουδιστή άκουσαν να το λέει; [φωτο]


Η εμφάνιση του αποτελεί φαινόμενο μουσικό των καιρών. Το ρεύμα που τον ακολουθεί μεγάλο! Υπάρχουν και αυτοί όμως που κάνουν λόγο για ένα φαινόμενο...με ημερομηνία λήξης! Ποιο είναι όμως το πραγματικό πρόσωπο του...
Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν πολύ καλά;

Χτες το βράδυ βρέθηκα σε ένα τραπέζι, με ανθρώπους του καλλιτεχνικού στερεώματος, με εμπειρία χρόνων, που λύνουν και δένουν στα πράγματα. Η συζήτηση έφτασε κάποια στιγμή στον Παντελή Παντελίδη και το χαμό που γίνεται μαζί του. Εκεί οι ειδήμονες άρχισαν να αποκαλύπτουν πράγματα...που δεν γνώριζα ούτε εγώ αλλά ούτε και εσείς για το παιδί του λαού από την Νέα Ιωνία.

Πριν ακόμα τον «τσιμπήσουν» οι ιθύνοντες και τον προωθήσουν στο σύστημα, ως τον καλλιτέχνη φαινόμενο!Τον γνώριζαν όπως μου είπαν από την περίοδο που ήταν ζευγάρι με την Ελένη Χατζίδου. Εκείνη τότε τραγουδούσε, πέρυσι τέτοια εποχή, σε ένα νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων. Ερχόταν και έφευγε ποτέ μόνη της.
Πάντα συνοδευόμενη από τον Παντελή. Ένα εύσωμο αγόρι, (μην κοιτάτε τώρα που τον έβαλαν σε δίαιτα και έγινε άλλος άνθρωπος) που ήταν λιγομίλητος, απομονωμένος πάντα σε ένα τραπέζι στο πιο σκοτεινό σημείο του μαγαζιού. «Αντιστάρ τότε όπως και σήμερα» θυμάται κατά την περιγραφή του ο άνθρωπος που τον συζητούσε τότε. Ο Παντελής δεν έκρυβε την αγάπη του για το τραγούδι, τα όνειρα του να πετύχει, αφού όπως διευκρίνιζε «Είμαι πολύ καλύτερος από τον Νότη Σφακιανάκη»!

Είναι δικαίωμα του καθενός να νιώθει όπως θέλει. Το σίγουρο είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης έχει το ταλέντο και το άστρο να έχει μεγάλα πιστεύω για τον εαυτό του.
soknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...