7 Νοε 2012

Το Instagram τώρα και σε web έκδοση...


To Instagram ανακοίνωσε το Web Profiles, μία νέα ιστοσελίδα που ουσιαστικά κα΄νει την εφαρμογή να είναι  διαθέσιμη και στον υπολογιστή.

Το Web Profiles θυμίζει λίγο Facebook,ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι η εταιρεία του Zuckenberg, έχει εξαγοράσει την εφαρμογή,και έτσι μπορέιτε να  έχετε πρόσβαση στο δικό σας προφίλ αλλά και αυτά των φίλων σας. Επίσης υπάρχει μια παρόμοια timeline καθώς και cover photo όπως και στο "μεγάλο δίκτυο".
Το interface είναι πολύ έυκολο στην χρήση  του, ενώ περνώντας το ποντίκι πάνω από μια φωτογραφία, μπορείτε να δείτε την ακριβή ημερομηνία ανάρτησής της καθώς και τον αριθμό των σχολιών και likes. Αυτή την στιγμή βέβαια δεν μπορέιτε ακόμη να ανεβάσετε φωτογραφίες από την συγκεκριμμένη διέυθυνση, απλά να δέιτε τις φωτογραφίες και το προφίλ σας... Υπομονή λίγες μέρες ακόμη και σύντομα θα μπορείτε να ανεβάσετε και από εκεί φωτογραφίες..

whos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...