9 Δεκ 2013

7 καλοί λόγοι για να έχεις σχέση αυτά τα Χριστούγεννα

1. Μπορείς να δικαιολογήσεις κάθε παχύσαρκη ατασθαλία στο φαγητό, πρώτον επειδή και το έτερον σου ήμισυ θα τρώει εξίσου μοσχαροειδώς, αλλά και επειδή (αν είναι σε έρωτα μαζί σου) θα σου λέει συνέχεια: «Εμένα μωρό μου μια χαρά μου φαίνεσαι και με λίγα μαγουλάκια» μέχρι να το πιστέψεις κι εσύ.


2. Θα έχεις έναν άνθρωπο για να ανέβεις στα καρουζέλ που θα στηθούν στις πλατείες. Οι μόνοι που ανεβαίνουν μόνοι τους σε καρουζέλ, είναι αυτοί που το σκέφτονται να βουτήξουν..

3. Η πιο φθηνή λύση για θέρμανση στις κρύες νύχτες του Χειμώνα είναι, πρώτα, η ηλεκτρική κουβέρτα, και δεύτερον ένα ζωντανό πλάσμα κάτω από το ίδιο πάπλωμα. Αν έχεις κατοικίδιο, θα σου καλύψει αυτή την ανάγκη, αλλά το πρωί θα βρωμάς σκυλίλα. Από την άλλη, με μια σχέση και θα ζεσταίνεσαι και το πολύ να μυρίζεις ανθρωπίλα, πράγμα που συμβαίνει ήδη ούτως η άλλως.

4. Επειδή αν πας Χειμερινές διακοπές σε σαλέ με τον κολλητό σου είναι πολύ γκέυ. Βασικά, οι Χειμερινές διακοπές είναι χωράφι μόνο για σχέσεις. No σχέση - no ski.

5. Επίσης, αν πας με τον κολλητό σου στα θερμά λουτρά του Πόζαρ είναι πολύ γκέυ.

6. Αν είσαι άντρας και δεν έχεις σχέση, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να δεις το δικό σου (φοιτητικό) σπίτι στολισμένο. Από την άλλη, με σχέση: Μπαλάκια παντού! Φωτάκια παντού!

7. Για να μην κλαις περπατώντας μόνος ανάμεσα στα ντυμένα με κασκόλ και γάντια ζευγάρια που αγκαλιάζονται στους στολισμένους δρόμους.


mycampus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...