12 Μαρ 2013

ΤΕΙ Πύργου: «Παράθυρο» για μεταβατικότητα από το υπουργείο Παιδείας

Θετικός στο ενδεχόμενο της μεταβατικότητας για το τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ, υπό προϋποθέσεις μέχρι το 2018, φαίνεται πως εμφανίστηκε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, στην χθεσινή επικοινωνία που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Κώστα Τζαβάρα, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τους φοιτητές για την εξέλιξη αυτή.


Οι φοιτητές, στη συνάντηση και συζήτηση που είχαν με τον κ.Τζαβάρα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, του έθεσαν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους επί του σχεδίου «Αθηνά», ζητώντας μάλιστα από τον ίδιο να τα μεταφέρει στον κ.Αρβανιτόπουλο.


Κάτι που φαίνεται πως έγινε τη Δευτέρα και τα αποτελέσματα που διαφαίνονται είναι ίσως θετικά, τουλάχιστον για τους ήδη φοιτώντες, οι οποίοι, σε περίπτωση που τελικά εφαρμοστεί αυτό, θα μπορέσουν να πάρουν πτυχίο από το τμήμα στο οποίο σπουδάζουν σήμερα, με το ίδιο γνωστικό αντικείμενο.

Εξάλλου, σήμερα (12/3) το πρωί, τρία λεωφορεία με φοιτητές, ναυλωμένα από τον δήμαρχο Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλο, θα αναχωρήσουν από τον Πύργο με προορισμό την Αθήνα και το υπουργείου Παιδείας όπως θα επιδιώξουν -μαζί με τον κ.Παρασκευόπουλο που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα από χθες- να συναντηθούν είτε με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου είτε με κάποιο τεχνικό κλιμάκιο του υπουργείου που έχει ασχοληθεί με το σχέδιο «Αθηνά».

Ν.Σ

ΠΗΓΗ: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...