17 Μαρ 2013

Αποκλεισμός για Κατίδη


Την μη συμμετοχή του σε αγώνες με το εθνόσημο, αποφάσισε χθες η ΕΠΟ, αναφερόμενη στον μέχρι πρότεινως αρχηγό της Εθνικής Νέων, Γιώργο Κατίδη εξαιτίας του φασιστικού πανηγυρισμού του στον αγώνα ΑΕΚ- Βέροια.




Μετά την επίτευξη του γκολ που πέτυχε και τελικά έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ, ο Γιώργος Κατίδης έτρεξε προς τις εξέδρες και πανηγύρισε με τον τρόπο που βλέπετε ακριβώς από επάνω. Ο Ναζιστικός χαιρετισμός που επέλεξε να κάνει για πανηγυρισμό ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ δεν πέρασε απαρατήρητος από την Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία αποφάσισε τη μη συμμετοχή του επ' αόριστον σε αγώνες με τον εθνόσημο. Πιθανότατα και η ΑΕΚ να του δείξει σύντομα την πόρτα της εξόδου.

Ο ίδιος μετά τον αγώνα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: "Ξέρω την ιστορία της ΑΕΚ. Ξέρω πως είναι προσφυγική ομάδα. Αφιέρωσα το γκολ στον Μιχάλη Παυλή και σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρατσιστής. Όποιος προσπαθεί να το διαστρεβλώσει θέλει μόνο το κακό μου. Σιχαίνομαι τον φασισμό. Δεν θα το έκανα αν ήξερα ότι σημαίνει κάτι τέτοιο. Ξέρω τις επιπτώσεις και δε θα το έκανα ποτέ."

Για το συγκεκριμένο περιστατικό το gazzetta.gr αναφέρει: "Το πρόβλημα του Κατίδη δεν είναι ατομικό αλλά γενικό. Όταν σε μία χώρα δεν υπάρχει παιδεία, τότε αυτά τα περιστατικά θα είναι καθημερινό φαινόμενο με απρόβλεπτες συνέπειες!"

Δείτε το βίντεο με τον πανηγυρισμό




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...