6 Μαρ 2013

Τρεις από τις πιο δημοφιλείς σειρές του τελευταίου καιρού


Αν είστε κι εσείς από τους τύπους που δε μπορούν τις ταινίες διότι σας κουράζει η διάρκεια τους και προτιμάτε σειρές, οι οποίες έχουν ένα συνεχές story και μία μικρή διάρκεια, έχουμε να σας προτείνουμε κάποιες.




Μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές αυτή την περίοδο σε όλο τον κόσμο είναι το "How i met your mother". Παρεμφερές με τα γνωστά σε όλους "Φιλαράκια", αλλά τελείως διαφορετικό.
Μία παρέα 5 φίλων, ένας γόης, ένα ζευγάρι, ένας ερωτίλος και μία τύπισσα "hot" που μισεί τους γάμους και τα παιδιά, μπορεί να σας κρατήσει το ενδιαφέρον και να σας κάνει να πεθάνετε στο γέλιο, να συγκινηθείτε, ακόμα και να ερωτευτείτε.
Πιο συγκεκριμένα ο Ted ψάχνει να βρει τον έρωτα της ζωής του, έχοντας ανάμεσα του, ένα κολλητό γόη, σαν το διάβολο να τον ωθεί προς την "αμαρτία" και έναν φίλο σε σχέση που σαν το αγγελάκι προσπαθεί αν του πει το σωστό. Μία κολλητή κουτσομπόλα που δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό και μία κοπέλα που "θέλει" και τον κάνει να νιώθει αμήχανα.




Αν σας αρέσει η δράση και η αγωνία τότε το "Person of interest" είναι η σειρά την οποία πρέπει να δείτε.
Ο Χάρολντ είναι ένας επιτυχημένος προγραμματιστής που έχει φτιάξει μία μηχανή η οποία μπορεί να προβλέπει τρομοκρατικές ενέργειες, έτσι ώστε να βοηθήσει την κυβέρνηση να προλαβαίνει καταστάσεις όπως τις 11/9/2001. Τι γίνεται όμως όταν η μηχανή προβλέπεις και προμελετημένες δολοφονίες απλών πολιτών, για τις οποίες η κυβέρνηση δεν δίνει καμία σημασία; Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος έχει συνείδηση δε μπορεί να αφήσει τα γεγονότα και οι θάνατοι να τρέχουν χωρίς να προσπαθήσει να τους σταματήσει.




Ποιος σας είπε πως ο έρωτας, η φιλία, το μίσος δε μπορούν να συνυπάρξουν ανάμεσα σε ζωντανούς και αθάνατους "νεκρούς"; Αν είστε κάποιος/α που του αρέσει το μελόδραμα, ο έρωτας και οι ίντρικα, καθώς και το πολύ σασπένς τότε νομίζω πως το "Vampire Diaries" είναι μία από τις σειρές που θα σας καθηλώσει.
Δύο αδέλφια που έχουν πολλά χρόνια να συναντηθούν, που έχουν πολλά που τους χωρίζουν αλλά ένα κοινό σημείο που τους ενώνει και ταυτόχρονα τους οδηγεί στη διάσπαση.



  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...