26 Μαρ 2014

Ιβάν Σαββίδης :Μη πατριώτης ο Γεώργιος Παπανδρέου


Αποκαλούν τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας Γεώργιο Παπανδρέου μη πατριώτη. Καθώς δεν εργάστηκε όταν ήταν  πρωθυπουργός για το συμφέρον της πατρίδος. Αυτή την καταγγελία την έκανε στα ελληνικά μέσα επικοινωνίας  ο Ιβάν Σαββίδης, ο έλληνας ομογενής από τη Ρωσία.
Μια καταγγελία η οποία έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό και τα εγχώρια μέσα είτε την αποκρύπτουν είτε την αναφέρουν σαν αστείο. Ο Ιβάν Σαββίδης έπαιξε το ρόλο του διαμεσολαβητή ώστε να οριστεί συνάντηση ανάμεσα στους δύο άντρες Παπανδρέου και Πούτιν. Ο Πούτιν είχε ετοιμάσει άτοκο δάνειο με ύψος 25 δίς. ευρώ ώστε να βοηθήσει την Ελλάδα να βγει από τα δεσμά της υπερχρέωσης  και να μη προσφύγει στο ΔΝΤ.  Ο Σαββίδης αναφέρει ότι ο Παπανδρέου  είναι όργανο ξένων συμφερόντων και δεν είναι πατριώτης γιατί δεν ενδιαφέρεται  για το καλό της Ελλάδος. Ασκεί πολιτική των Αμερικανών και βοηθάει τη Γερμανία να κάνει αυτό που δεν πέτυχε με το Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Ρώσοι και οι Έλληνες ομογενείς της Ρωσίας στεναχωριούνται για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας. Πολλές φορές προσπάθησαν να βοηθήσουν και δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα αλλά βρήκαν μπροστά τους μεγάλα εμπόδια όπως αναφέρει ο Ιβάν Σαββίδης. Για του λόγου το αληθές παρακαλώ δείτε το βίντεο που ακολουθεί να ακούσετε τα παραπάνω από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.

Ένα άρθρο του Ηλία Μπουρμπούλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...