12 Φεβ 2014

Η DC Entertainmen ετοιμάζει ενιαίο σύμπαν για τις ταινίες κινουμένων σχεδίων της

Εδώ και μερικά χρόνια η Warner Bros. έχει δώσει μερικές από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων με βάση τους χαρακτήρες τους από την DC Comics, ανάμεσα τους και τα Batman: The Dark Knight Returns και The New Frontier, αλλά από το 2014 και από το Justice League: War και μετά, κάτι θα αλλάξει αφού θα κινηθούν πιο κοντά στο μοντέλο της Marvel.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δοθεί θα ετοιμάσουν ενιαίο σύμπαν για τις ταινίες κινουμένων σχεδίων και το Son of Batman, η επόμενη ταινία μετά από το Justice League: War θα έχουν σύνδεση, ενώ και το ίδιο το War έχει teaser σκηνή για την επόμενη ταινία της Justice League. Επίσης οι μεταφορές δεν θα περιορίζονται μόνο σε ιστορίες από το New 52 αφού σύμφωνα με το σκηνοθέτη του Justice League: War, Jay Oliva, θα δημιουργούν και δικές τους ιστορίες. Ανάμεσα σε μελλοντικές ταινίες είναι και το Batman: Arkham Asylum, βασισμένο στη σειρά παιχνιδιών Batman: Arkham, το οποίο όμως δεν θα ανήκει στο ίδιο σύμπαν. Συγκεκριμένα η δήλωση ήθελε δύο ταινίες κάθε σεζόν που θα ανήκουν στο ίδιο σύμπαν και μια ταινία που δεν θα ανήκει κάπου.

Η Warner Bros. αν και στις ταινίες κινουμένων σχεδίων τα πάει πολύ καλά και παίρνει πολύ καλές κριτικές σε κινηματογραφικές ταινίες, δεν έχει την ίδια δύναμη. Συγκεκριμένα μετά από το Man of Steel που προβλήθηκε το 2013, η επόμενη ταινία θα είναι σχεδόν τρία χρόνια μετά, τον Μάιο του 2016, με την ελπίδα από εκεί να δημιουργήσουν κάτι πιο επιτυχημένο.

gtvs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...