12 Φεβ 2014

Η ζωή της Μητέρας Τερέζας θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη

Από ότι φαίνεται τα πλάνα για μια βιογραφική ταινία για την Μητέρα Τερέζα φαίνεται να παίρνουν και επίσημη έναρξη αφού ο Keir Pearson έκλεισε για να γράψει το σενάριο του I Thirst, που θα έχει την εταιρία του Tony Krantz, Flame Ventures, την Origin Entertainment και το The Mother Teresa Center να αναλαμβάνουν τη παραγωγή.


Ο Pearson, ο οποίος έχει εμπειρία σε βιογραφικές ταινίες και έχει προταθεί και για Oscar θεωρείται ιδανική επιλογή αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν έχουν σκοπό να προκαλέσουν με την βιογραφική ταινία λόγω της συμμετοχής του The Mother Teresa Center. Ο Pearson θα ταξιδέψει σε Ινδία και Μεξικό και θα ξεκινήσει να γράφει το σενάριο μετά από το ταξίδι και η παραγωγή μάλλον θα ξεκινήσει πριν το τέλος του 2014 για να είναι έτοιμο για προβολή το 2015.

Ο Keir Pearson μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει γράψει μόλις δύο σενάρια. Το πρώτο ήταν το Hotel Rwanda, το οποίο τον έστειλε στα Oscar της σεζόν και το δεύτερο είναι το Cesar Chavez, το οποίο ετοιμάστηκε για προβολή μέσα στο 2014. Και για τις δύο ταινίες είχε χρέη παραγωγού ενώ το όνομα του έχει ακουστεί και για το The Tracks. Το 2013 έκανε το ντεμπούτο με την ταινία μικρού μήκους, Here There May Be Tygers.

gtvs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...