1 Αυγ 2013

Συσκέψεις Ιβάν με επιτελείς

Συσκέψεις Ιβάν με επιτελείς
Στη Θεσσαλονίκη παρέμεινε και χθες ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς ήθελε να «τρέξει» βασικά θέματα που έχουν σχέση κατά κύριο λόγο με την ομάδα.
Ο Σαββίδης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους επιτελείς του και από κοινού ανέλυσαν τα δεδομένα που επικρατούν μετά την ήττα της ομάδας από τη Μέταλιστ. Και κυρίως το πολύ δύσκολο έργο που θα έχει ο ΠΑΟΚ στον αγώνα ρεβάνς για να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ο Σαββίδης συναντήθηκε με τους Τσιστιακόφ, Ζαγοράκη, Βρύζα, Γκοντσάρεβα, Μαυροφρύδη. Οπως δήλωσε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος σε συνέντευξη που έδωσε σε ρωσικό μέσο ενημέρωσης θέλει να βρεθεί στο Χάρκοβο, στον αγώνα ρεβάνς, για να δει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας. Μάλιστα κάτι ανάλογο ανέφερε και στους στενούς του συνεργάτες. Ο Σαββίδης ήταν στεναχωρημένος από το τελικό αποτέλεσμα, αναγνώριζε όμως την προσπάθεια που έκανε η ομάδα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για το γκολ. Η ουσία είναι πως ο Σαββίδης συνεχίζει απτόητος, δεν επηρέασε το αποτέλεσμα του προχθεσινού αγώνα τις όποιες αποφάσεις έχει λάβει για την ομάδα και περιμένει να δει πρόοδο σε κάθε αγώνα.

 paokplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...