19 Φεβ 2013

Κάλεσμα προς τους κάτοικους Πύργου από τους καταληψίες




Οι Ήλείοι καταστηματάρχες με φοιτητές και πολίτες του Πύργου έπειτα από λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Πύργου, αποφάσισαν την κατάληψη διαρκείας του Δημοτικού Λατσείου Μεγάρου και την μετατροπή αυτού σε κέντρο οργάνωσης δράσεων κατά του σχεδίου "Αθηνά" που πλήττει τα παραρτήματα του ΤΕΙ Πατρών σε Πύργο και Αμαλιάδα.


 "Είναι ευθύνη όλων μας!" λένε και επιμένουν πως η κατάληψη θα συνεχιστεί εως ότου αλλάξουν τα σχέδια του υπουργείου παιδείας.

Με κάλεσμά τους μάλιστα ζητούν από όλους τους κάτοικους της πόλης να βρεθούν στη συνέλευση που αποφασίστηκε για να πάρουν όλοι ενεργό μέρος στην οργάνωση των κινητοποιήσεων.

"Η συντονιστική επιτροπή, οι πολίτες και οι φοιτητές του ΤΕΙ Πάτρας παράρτημα Πύργου καλούν όλους τους πολίτες/ φορείς/ συλλόγους/ επαγγελματίες του δήμου Πύργου στο υπό κατάληψη Λάτσειο δημοτικό Μέγαρο στις 15:00 σήμερα στη λαϊκή συνέλευση για να αποφασίσουμε τη συνέχεια των κινητοποιήσεων έναντι στο σχέδιο «Αθηνά».

Για την εξέλικη των αποφάσεων τους μπορείτε να συνδεθείτε με τη σελίδα που δημιουργησαν στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, facebook, για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Βίντεο από το χθεσινοβραδινό συλλαλητήριο που οδήγησε στη λαική συνέλευση στο Δημοτικό μέγαρο:


Ιωάννα Δελήπαλτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...