28 Σεπ 2012

Τέτοια ταξίδια;; Στα όνειρά σου!


Οι πιο ονειρικοί προορισμοί του πλανήτη!!Επισκεφθείτε τους έστω και από δω!

Antelope Canyon2


1. Το Antilope Canyon της Αριζόνα των ΗΠΑ είναι ένα από τα πιο μαγευτικά φαράγγια του κόσμου, καθώς νομίζεις πως είσαι σε έναν κόσμο ονειρικό!Χωρίζεται σε δύο μέρη, το πάνω και το κάτω, στα οποία φυσικά οι Αμερικανοί έχουν φροντίσει να διαμορφώσουν ειδικά μονοπάτια, ώστε να μπορεί κανείς να τα επισκεφθεί!



Lago General Carrera


2. Η λίμνη General Carrera της Παταγονίας, που είναι γεμάτη βραχώδεις σπηλιές και υπέροχα νερά, στολίζει τόσο την Αργεντινή όσο και την Χιλή!

Lake Moraine


3. Η λίμνη Moraine του Καναδά φημίζεται για τους αντικατοπτρισμούς των ελάτων στα γαλάζια και παγωμένα νερά της, καθώς βρίσκεται στο κέντρο μεγάλης οροσειράς!

US Grand Canyon Colorado

4. Ποιός θα μπορούσε να παραλείψει το Grand Canyon (πάλι) της Αριζόνα που είναι και το μεγαλύτερο φαράγγι όλου του κόσμου!

PhiphiIsland 1024x678

1 Phi.Phi

5.Τα νησιά Phi Phi στη Μαλαισία, που έχουν πληθώρα ξενοδοχείων και μαγευτικών ακρογιαλιών, φημίζονται για τα φρέσκα ψάρια τους και τα ευφάνταστα κοκτέιλ (στα οποία έχουμε μια "μικρή" αδυναμία!)

Machu Picchu1

6. Ένα από τα νέα επτά θαύματα του κόσμου, το Machu Picchu στο Περού και συγκεκριμένα στις Περουβιανές Άνδεις!




Monument Valley 1920

7. Η κοιλάδα των Βράχων (πού αλλού;;) στην Αριζόνα των ΗΠΑ που εκτός των βράχων έχει και αμμώδεις εκτάσεις!

91931

8. Οι λίμνες Plitvice της Κροατίας ανήκουν στην πολιτιστική κληρονομιά της Ουνέσκο και αποτελούν φυσικό σύνορο μεταξύ Κροατίας και Βοσνίας-Ερζεγοβίνης!Σ UNESCO.


Socotra Island

9.Το νησί Socotra του Ινδικού ωκεανού που μοιάζει να 'χει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας!

4068239577 1715823010 O

10.Το Preikestolen της Νορβηγίας είναι γνωστό και ως ο Άμβωνας του κήρυκα και νομίζω είναι από τα πιο επιβλητικά που είδαμε ως τώρα!




Όπου κι αν είστε, ό,τι και αν κάνετε, δουλεύετε, διακοπάρετε ή ψάχνεστε, ελπίζουμε να σας ταξιδέψαμε αρκετά με αυτά τα μέρη που όλα "είχαν κάτι να πουν"!
πηγή:kati-exei-na-pei.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...