24 Αυγ 2012

Τα πιο γελοία groups στο facebook Μην ξεχάσεις να κάνεις like !

(wtf?)
Το κακό με το facebook, πέραν της ίδιας της φύσης του και του γεγονότος ότι απευθύνεται κατά το πλείστον σε ανεγκέφαλες ψωνάρες με ψυχολογικά προβλήματα, είναι τα δισεκατομμύρια groups που περιέχει.
Ομάδες ποικίλης ύλης δίνουν την ευκαιρία στο πρόβλημα και τον προβληματισμό να εκφραστούν με τον πιο γραφικό και ακαλαίσθητο τρόπο, επενεργώντας όμως διαφωτιστικά στο παράλυτο κοινωνικό αισθητήριο εκείνων που νιώθουν την αισθητική τους παραβιασμένη από αυτές. Πλέον καταλαβαίνεις πολύ περισσότερα για κάποιον βλέποντας τις αρέσκειές του στο facebook, παρά βασιζόμενος σε μια σύντομη συνομιλία μαζί του. Δείτε πόσοι και ποιοι ταυτίζονται με τις παρακάτω σελίδες και θα εκπλαγείτε από τον αριθμό των φίλων σας που θα θελήσετε να διαγράψετε οριστικά.



ή απλά είσαι μια απροσάρμοστη και κομπλεξική ύπαρξη, που αναγκάζει τον κόσμο που συναναστρέφεται να αλλάξει τηλέφωνο και διεύθυνση, αφού πρώτα γίνει αφόρητη βδέλλα επί μήνες.



Και η χοντρή καμιά φορά τρώει διπλές κροκέτες. Το γκρουπ φυσικά συνοδεύεται από δακρύβρεχτη εικονογράφηση για να τονιστεί η βαρύτητα της κουβέντας που λέει καμιά φορά η σιωπή. Περιττό να αναφέρω ότι όποιος ακούει φωνές όταν δεν μιλάει κανείς χρειάζεται group therapy και όχι group στο facebook.



632 άτομα γουστάρουν να νιώθουν! ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ! ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ! Όσοι δεν κάναμε like γουστάρουμε να είμαστε αναίσθητοι ή κάτι πιο αηδιαστικό, π.χ να πίνουμε τα τσίσα μας.



Μπορώ να ξερνάω επί ώρες όταν τα ζευγάρια ανταλλάζουν μελένιες βρισιές ανακατεμένες με γλυκόλογα, πιστεύοντας ότι είναι χαριτωμένα. Δεν είναι. Είναι γλυκανάλατα, ενοχλητικά και πρέπει να χωρίσουν όλα.



Μερικές φορές είναι απλώς όψιμη εφηβεία ή σκουπιδάκι στο μάτι. Κι όμως υπάρχουν 30.000 άνθρωποι που για να μην παραδεχτούν πόσο κλαψομούνηδες είναι, προτιμούν να πιστεύουν ότι είναι ευαίσθητοι. Σε αντίθεση με εκείνους που δεν κλαίνε συνέχεια άρα τους αρέσει να σκοτώνουν κουτάβια.



Υπάρχουν λοιπόν σημαντικές πιθανότητες να βρω μπροστά μου την πρωινή μου συνεδρία στην τουαλέτα.



Για να αποφύγω τέτοιο κομπλιμέντο θα προτιμούσα να γίνω δωρητής οργάνων ενώ βρίσκομαι εν ζωή.
                                                                                                                               


Για τους χρήστες που τους αρέσει να ηρωοποιούνται επειδή το λεωφορείο ήταν γεμάτο, η πίτσα δεν είχε μανιτάρια ή επειδή το βράδυ σκοτεινιάζει. Το γκρουπ φυσικά είναι επενδυμένο με την αρμόζουσα corny γραφιστική πανδαισία του google search.



Kαι γιατί δεν τραβάς απλώς μια μαλακία;



Και για να χωνέψεις θέλει σόδα, αλλά δεν βλέπω να αναφέρεται κάπου αυτή η ιδιαίτερη λεπτομέρεια.



Η Παναγία προλαβαίνει να γίνει και η δική σας μόνη ελπίδα, αν φυσικά το διΕδώσετε (ποιό ακριβώς, αλήθεια;) σε όλους τους φίλοι και γνωστοί.



Το ιδανικό γκρουπ για την κατίνα μέσα σας, που φτιάχνεται με ατάκες Ρήγα-Αποστόλου και αισθάνεται θεά όταν τις εκστομίζει δυνατά, χωρίς να τη διακόψουν.

πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...