26 Αυγ 2012

Η ταυτότητα σώζει: υπάρχουν και εκείνοι οι σταρ που μεγαλοδείχνουν


Το ‘χει η μοίρα τους. Όσοι μπαίνουν σε χολιγουντιανά καλούπια οφείλουν να παίζουν κρυφτό με την ηλικία τους λες και το timing με τον χρόνο πρέπει να είναι εξ ορισμού λάθος . Όταν δηλαδή είναι μικροί και φρέσκοι, δείχνουν μεγαλύτεροι και όταν μεγαλώσουν κάνουν τα πάντα για να δείχνουν μπουμπούκια.
Το Cosmo.gr καταπιάνεται με την πρώτη περίπτωση και σου αραδιάζει μερικούς celebrities που μεγαλοδείχνουν πριν την ώρα τους .

Πρίγκιπας William
 
 Ο κύκνος που έγινε  ασχημόπαπο. Όταν ήταν μικρούλης ο  πρίγκιπας, όλοι έλεγαν πόσο τυχερός  ήταν που φυσιογνωμικά έμοιαζε στην αδικοχαμένη μαμά του. Τώρα που ο 30αρης William μεγάλωσε –και α στο διάολο χάλασε- φέρνει όλο και περισσότερο στον πατέρα Charles. Απόδειξη; Η αναπτυσσόμενη καράφλα στην κορυφή του κεφαλιού του που του προσθέτει τουλάχιστον μια πενταετία στην ηλικία.
Lindsay Lohan
 
 Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν μπαταλέψει τα καλύτερα γονίδια. Το άσμα του Χρήστου Κυριαζή θα έπρεπε να διασκευαστεί ειδικά για την περίπτωση της 26χρονης Lindsay Lohan η οποία, εξαιτίας των καταχρήσεων, αλλάζει κάθε χρόνο και από μια δεκαετία.
Ali Lohan
 
Να σας συστήσουμε τη μικρή αδελφή της Lindsay, την καστανή εκδοχή της οικογένειας Lohan. Από εδώ η εκκολαπτόμενη celebrity Ali που βαδίζει στα χνάρια της αδελφής της με γρηγορότερους ωστόσο ρυθμούς. Διότι, αν τώρα είναι μόλις 18 και φαίνεται 28 τότε σε μερικά χρόνια θα ανήκει στην κατηγορία των MILF.
Chelsea Clinton
 
 Την 32χρονη θυγατέρα του πρώην προέδρου της Αμερικής τη θυμόμαστε από τότε που το μαλλί αφάνα και η ακμή και τα σιδεράκια χαρακτήριζαν την εφηβεία της. Μια ακραία αμερικανική εκδοχή της Μαρίας της άσχημης θα τολμούσε να πει κανείς ωστόσο ένα έξτρα στιλιστικό της φάουλ είναι ότι πάντα ήθελε να μεγαλοδείχνει.
Robert Pattinson
 
Ο Robert είναι τυπάκος. Ένας απατημένος μεν, ωραίος τυπάκος δε. Σε ελληνικά δεδομένα, τον φαντάζεσαι να συχνάζει στην πλατεία Καρύτση άγνωστος μεταξύ αγνώστων, το μάτι του να παίζει από εδώ και από εκεί σε αιθέριες υπάρξεις όσο κανονίζει τις διακοπές του στην Ανάφη, τα Κουφονήσια και τη Δονούσα. Σε πραγματικά νέα, ο 26χρονος Αμερικανός ηθοποιός παίρνει το σοβαρό ύφος, το καλό του κοστούμι και στήνεται στο κόκκινο χαλί με τον αέρα του 30αρη.
Heidi Montag
 
 Το 24χρονο μοντέλο  από την Αμερική αποτελεί τρανό  παράδειγμα ενός αποτυχημένου extreme makeover. Με μυαλό ισότιμου του νούμερου βαφής μαλλιών που χρησιμοποιεί, η Heidi είχε τη φαεινή ιδέα να κάνει δέκα αισθητικές επεμβάσεις μέσα σε μία μέρα και ιδού το αποτέλεσμα. Όπως είναι λογικό, σήμερα χαλά το κομπόδεμά της σε ψυχολόγους καθότι, εκτός από το νυστέρι, και οι κρίσεις ταυτότητας κοστίζουν.
Blake Lively
 
 Το «ΙΤ» girl του Χόλιγουντ είναι χάρμα οφθαλμών με μια κορμοστασιά λαμπάδα, κανείς δεν αντιλέγει, ωστόσο μπροστά σε 25χρονα κορίτσια της ηλικίας της η ξανθομαλλούσα Blake μοιάζει χαλαρά για 30αρα.
Ralph Fiennes
 
Σοβαρά τώρα, τι κακό τον βρήκε τον χριστιανό; Οι φωτογραφίες του 49χρονου Βρετανού ηθοποιού, Ralph Fiennes, με το νέο λουκ έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες μέρες και η απορία που γεννάται είναι η εξής: τον κομμωτή/ στιλίστα τον έφαγε η μαρμάγκα;
ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...