25 Ιουλ 2012

Τι ακριβώς έγγραψε η Παπαχρήστου στο απολογητικό της μύνημα



Η Παρασκευή Παπαχρήστου, η 23χρονη αθλήτρια του άλματος εις τριπλούν, αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εξαιτίας ενός αστείου που έκανε στο λογαριασμό της στο twitter. Δείτε τη απάντησε μετά την απόφαση  του ΣΕΓΑΣ.




Το σχόλιο που προκάλεσε τις αντιδράσεις:
But then on Sunday she tweeted the following:

και η η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ καταδικάζει το απαράδεκτο σχόλιο της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου στο twitter, το οποίο αντίκειται στις αξίες και τις αρχές του αθλητισμού αλλά και στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων που προάγει την αρμονική συνύπαρξη και συναδέλφωση όλων των λαών και φυλών του Κόσμου. Με απόφασή του, στην σημερινή του συνεδρίαση, το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ παραπέμπει την αθλήτρια στην Δικαστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.
Για την συμμετοχή της αθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ζήτημα που εκ των πραγμάτων έχει μπει δημόσια, αρμόδια να αποφασίσει είναι η ΕΟΕ την απόφαση της οποίας, όποια και αν είναι, ο ΣΕΓΑΣ θα στηρίξει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...