16 Απρ 2013

Μέσα από τα μάτια ενός βιαστή. Συμβουλές προς όλους.

Μια ομάδα βιαστών που βρίσκονται πλέον πίσω από τα κάγκελα φυλακών της αμερικής ερωτήθηκαν για το τι κοιτούν σε ένα πιθανό θύμα. Φαίνεται πως υπάρχει μία τακτική πίσω από την επιλογή του θυματος.


1] Το πρώτο πράγμα που οι άνδρες ψάχνουν σε ένα πιθανό θύμα είναι το χτένισμα.
Είναι πιο πιθανό να επιτεθεί σε μια γυναίκα με αλογοουρά.Χτενίσματα που πιάνονται εύκολα όπως μία πλεξούδα. Γυναίκες με μακρια μαλλιά είναι πιο πιθανοι στοχοι σε αντίθεση με τις γυναίκες με κοντά μαλλιά που δεν είναι κοινοί στόχοι.

2] Το δεύτερο πράγμα που οι βιαστές κοιτούν είναι το ντύσιμο. Γυναίκες που είναι ντυμένες με ρούχα που αφαιρούνται εύκολα είναι εύκολα θύματα. Πολλοί από αυτούς κουβαλούν ψαλίδια σε περίπτωση που φανεί χρήσιμο.

3] Κοιτούν επίσης τις γυναίκες που χρησιμοποιούν το κινητό τους, όσο και αν σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια, κατι τέτοιο σας κάνει πιο εύκολο θύμα.. Επίσης, ότιδήποτε άλλο σας κάνει να είστε αφηρημένες, όπως το να ψάχνεις κάτι στην τσάντα σας.

4] Το νουμερο ένα μέρος όπου εχουν γίνει οι περισσότερες επιθέσεις είναι τα πάρκινγκ σε καταστήματα..

5] Νούμερο δύο είναι οι χώροι στάθμευσης στα γραφεία / γκαράζ.

6] Αριθμός τρία είναι οι δημόσιες τουαλέτες.

7] Αυτό που τους απασχολεί είναι να αρπάξουν μια γυναίκα και να μετακινηθούν γρήγορα την σε μια δεύτερη τοποθεσία, όπου δεν θα ανησυχούν μην να πιαστούν.

8] Αν προσπαθήσετε να τους αποθίσετε με οποιονδήποτε τρόπο, αποθαρρύνονται εύκολα γιατι δε χρειάζεται παραπάνω από ένα ή δύο λεπτά για να συνειδητοποιήσουν ότι δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουν, διότι θα είναι χρονοβόρο.

9] Είπαν ότι δε θα διαλέξουν γυναίκες που έχουν ομπρέλες ή άλλα παρόμοια αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από απόσταση, στα χέρια τους.

10] Τα κλειδιά δεν είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας, διότι θα πρέπει να έρθεις  πραγματικά κοντά στον βιαστή για να τα χρησιμοποιήσεις ως όπλο.


Πράγματα που πρεπει να θυμάστε:


1] Αν κάποιος σας ακολουθεί σε ένα δρόμο ή σε ένα γκαράζ,ρωτήστε τον κάτι όπως τί ώρα είναι ή κάντε ένα σχόλιο, όπως κάνει ψύχρα σήμερα. Τώρα που έχετε δει τα πρόσωπά τους και θα μπορούσε να τους αναγνωρίσετε, θα πάψεται να είστε μια καλή επιλογή.

2] Αν κάποιος έρχεται προς το μέρος σας, φωνάξτε προς το μέρος τους Σταμάτα! ή Μην πλησιάζεις! Οι περισσότεροι από τους βιαστές που συμμετείχαν στη συνέντευξ δήλωσαν ότι άφηναν μια γυναίκα μόνο αν φώναζε ή έδειχνε ότι δε θα φοβόταν να αντεπιτεθεί. Και πάλι, αυτό που ψάχνουν είναι ένας εύκολος στόχος.

3] Εάν μεταφέρετε σπρέι πιπεριού το να φωνάξεις "έχω σπρέι πιπεριού" επιδεικνύοντας θα έταν ένας αποτρεπτικός παράγοντας.

4] Εάν κάποιος σε αρπάξει από τη μέση από πίσω, δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις χτυπώντας τον αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να τον τσιμπήσεις, είτε κάτω από το βραχίονα μεταξύ του αγκώνα και τη μασχάλη ή στον άνω εσωτερικό μηρό - Δυνατά!

Μια γυναίκα σε μια τάξη όπου δίδασκε αυτός που έκανε τη συνέντευξη είπε ότι χρησιμοποίησε το τσίμπημα της μασχάλης σε έναν άντρα ο οποίος προσπλαθησε να τη βιάσει και από τη δύναμη του έσχισε το μυ. Δοκιμάστε το στον εαυτό σας. Πονάει πραγματικά.

5] Μετά από το αρχικό χτύπημα, χτυπήστε στη βουβωνική χώρα. Είναι πραγματικά επώδυνο. Μπορεί να σκεφτείτε ότι κάτι τέτοιο θα έκανε κάποιον να θέλει να βλάψει περισσότερο, αλλά οι βιαστές που απάντησαν στις ερωτήσεις είπαν ότι θέλουν μια γυναίκα που δεν θα του προκαλέσει πολλά προβλήματα.

6] Όταν βάλει τα χέρια του πάνω σας, πιάστε τα δύο πρώτα δάχτυλα του και λυγίστε τα πίσω όσο το δυνατόν με τόση πίεση σπρώχνοντας τον προς τα κάτω. Χωρίς ιδιαιτερη πίεση μπορείς να καταλήξεις στο πάτωμα με τα γόνατα.

7] Φυσικά τα πράγματα που ακούμε πάντα εξακολουθούν να ισχύουν. Πάντα να δίνεις σημασία γύρω σου. Αν δείτε κάποια περίεργη συμπεριφορά, μην την αγνοείσεται. Μπορεί να αισθανθείτε
λίγο χαζή κατά τη χρονική στιγμή, αλλά θα αισθάνεστε πολύ χειρότερα αν ο τύπος είναι πραγματικά πρόβλημα.

Ακόμη μην παραλείψετε να διαβάσετε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...