25 Οκτ 2012

Νέες, ωραίες, καλλίφωνες και Ελληνίδες!


Μην σας ξεγελάει η παραπάνω εικόνα, τα κορίτσια που θα σας παρουσιάσουμε έχουν όλα μεγάλο ταλέντο και μεγάλη αγάπη για τη μουσική κι αυτό φαίνεται και χωρίς να τις βλέπουμε!! Τις γνωρίσαμε όλες τα τελευταία χρόνια, κάτω από διαφορετικές συνθήκες και με ξεχωριστά ακούσματα μεταξύ τους, αλλά τις αγαπήσαμε εξίσου!!Είναι όλες δικές σας και εσείς να είστε όλοι αυτιά!

1.Ilia Darlin

 
Aν αναζητήσετε το βιογραφικό της στο ίντερνετ θα μάθετε όλα όσα θα θέλατε για το ανερχόμενο είδωλο της ποπ μουσικής σκηνής(όχι μόνο δική μου άποψη!)!Αυτά όμως που θα σας κάνουν να μην ξεκολλάτε από αυτό το κορίτσι κρύβονται στα τραγούδια της και στα κλιπ της, όπου σε μαγνητίζει και νομίζεις ότι βλέπεις την κολλητή της GaGa που βγαίνουν και ανταλλάσσουν απόψεις και όχι ένα κορίτσι που το γέννησε η ίδια γη με σένα, γιατί όταν έχεις άστρο έτσι είναι...even when she loses, she's winning!
ilia darlin
2.Marietta Fafouti
 
Συνθέτρια και ερμηνεύτρια, που με τα τραγούδια της μας κάνει να θέλουμε να ονειρευόμαστε όλοι μέρα!Δεν ξέρω πώς καταφέρνει να "φτιάχνει σπιτική" μουσική με τα χεράκια της για τον προσωπικό της δίσκο αλλά και για διαφημίσεις και πολλά άλλα,αλλά εγώ προσωπικά όταν την απολαμβάνω, νομίζω πως είμαι σε έναν νεραϊδόκοσμο και πως σηκωθώ και χορέψω κάτω από τη βροχή, θα φύγουν τα σύννεφα!!!(όσο χαζο-ρομαντικό και αν ακούγεται!) Απολαύστε την και μάθετε τα πάντα για αυτήν από την προσωπική της σελίδα!
3. Νατάσσα Μποφίλιου

 
Μπορεί να βρίσκεται χρόνια στο πάλκο και στη δισκογραφία, αλλά μόλις τα τελευταία 3 χρόνια έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό που τρέχει να την ακούσει όπου εμφανίζεται! Με άμεση επαφή μέσω των social media αλλά και μέσω των τραγουσιών της, κατάφερε να μας γίνει απαραίτητη όχι μόνο τα μελαγχολικά πρωινά του φθινοπώρου αλλά και κάθε βράδυ που θέλουμε να χαλαρώσουμε με ένα ποτήρι κρασί, ακούγοντας τα κομμάτια που της χάρισαν οι συνεργάτες της τα τελευταία χρόνια!Το τελευταίο της άλμπουμ "Μέρες Φωτός"ήταν από τα πρώτα κομμάτια του blog μας και αξίζει ειδική μνεία!
4. Ελεονώρα Ζουγανέλη

 
Ήρθε και έσκασε σαν βόμβα στην μουσική μας βιβλιοθήκη, όχι όμως για να την καταστρέψει, αλλά για να την ανακατατάξει και να μείνει για τα καλά σε αυτήν ,στη λίστα με τα αγαπημένα! Φωνάρα, ταλεντάρα και με όρεξη για δουλειά, γιατί οι καριέρες δεν χαρίζονται όποιου κόρη και να είσαι αλλά κι επειδή το τραγούδι που τόσοι πόθησαν να ακολουθήσουν στη χώρα μας για εύκολο χρήμα, μόνο εύκολο δεν είναι!! Ξεκίνησε στο πλάι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα να "λέει στους φίλους της για σένα" κι έφτασε να διασκευάζει Ξαρχάκο πριν μερικές μέρες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μαζί με τον Vassiliko.Και έπεται συνέχεια....
5. Monika


 
Μικροσκοπική, εναλλακτική, χαλαρή αλλά με τον δικό της "τσαμπουκά" της μουσικής, έκανε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την Αθήνα να μιλάει γι αυτήν και την υπόλοιπη Ελλάδα να ψάχνει να βρει πότε έχει live σε κοντινή περιοχή για να την ακούσει από κοντά!Τώρα μάλιστα που κινδύνευσε πρόσφατα και η ζωή της, ακόμη και τα mainstream sites και προγράμματα ασχολήθηκαν με το ποιον της και αύξησαν το κοινό της!!Αν δεν την έχετε ακούσει έστω και playback στο σπίτι σας, δεν ξέρετε τι χάνετε!


πηγή:kati-exei-na-pei.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...