31 Οκτ 2012

Τα αγαπησιάρικα τατουάζ με μίσος σβήνονται. Ποιοι διάσημοι έσβησαν τα love tattoos τους

Το να χτυπήσεις ένα τατουάζ αφιερωμένο στον αγαπημένο σου άνθρωπο, μπορεί να είναι η ύστατη απόδειξη αφοσίωσης, αλλά και η μεγαλύτερη επιπόλαιη βλακεία που έκανες ποτέ σου. Να ποιοι θεώρησαν πως έκαναν το δεύτερο.

Η ανακοίνωση των μέτρων

Το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το έτος 2013 θα καταθέσει στη Βουλή σήμερα στις 11 το πρωί ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Μισή ώρα αργότερα, η ηγεσία του υπουργείου θα παρουσιάσει τα βασικά μεγέθη και τις προβλέψεις του προϋπολογισμού στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Τι συμβαίνει όταν ο Superman συναντήσει τον Τσακ Νόρις.(meme)

Ακόμα και ο superman φοβάται τον Τσακ Νόρις.

«Καφριλίκι» θηλυκού γένους

Tρελοκόριτσα σε απίθανες φάσεις.

Δεν φαντάζεστε πώς βγάζει λεφτά αυτή η γυναίκα

Μόνο που η Jacqueline Samuel βγάζει χρήματα από αυτό.
Τι κάνει; Πληρώνεται για να αγκαλιάζει! Κι όμως είναι αλήθεια…

Όλοι οι μαγκούφηδες μαζεμένοι...

 
Παρέα με την πάρτη τους.

Επαγγέλματα του χθες που η κρίση μπορεί να τα φέρει στο σήμερα


Tα επαγγέλματα εξαρτώνται από την εποχή και τις ανάγκες της. Αυτό είναι γνωστό. Τα παρακάτω επαγγέλματα έχουν ξεπεραστεί στη σημερινή εποχή και έχουν εκλείψει πια. Κι όμως η οικονομική κρίση δεν αποκλείεται να «ξαναγεννήσει» ορισμένα από αυτά,

Πρόκληση: Ποιους απέκρυψε ο Βαξεβάνης από τη λίστα Λαγκάρντ!

20121031-090502.jpg
Ποια μεγάλα ονόματα και γιατί δεν αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στην λίστα Λαγκάρντ; Ποια είναι τα πρόσωπα που θα συζητηθούν; Διαβάστε ποια είναι τα πασίγνωστα ονόματα που απέκρυψε ο Κώστας Βαξεβάνης:

Η φωτογραφία του κοριτσιού με τα πράσινα μάτια που αναστάτωσε το δίκτυο

Η φωτογραφία του κοριτσιού με τα πράσινα μάτια που αναστάτωσε το δίκτυο


Είναι η φωτογραφία που τις τελευταίες μέρες προκάλεσε αναστάτωση στο δίκτυο. Στο Facebook δημοσιεύτηκε η φωτογραφία ενός ξανθού κοριτσιού με πράσινα μάτια που ζητιανεύει στους δρόμους του Μεξικό.

Οι δίμετρες γυμνές φωτογραφίες που συγκλόνισαν το Παρίσι έρχονται στην Αθήνα


Οι δίμετρες γυμνές φωτογραφίες που συγκλόνισαν το Παρίσι έρχονται στην Αθήνα
«Ορισμένοι φωτογράφοι κάνουν τέχνη. Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς... Εγώ είμαι απλώς ένας μισθωμένος εκτελεστής»,έλεγε ο Χέλμουτ Νιούτον λίγο πριν σηκώσει τη μηχανή για να φωτογραφίσει ολόγυμνες τις ομορφότερες γυναίκες της εποχής του. Οι εμβληματικές φωτογραφίες του έρχονται σε λίγες μέρες στην Αθήνα, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Οι 30 ατάκες που πρέπει να πει μια γυναίκα στη ζωή της!


Όχι, μην κρατάς το στόμα σου κλειστό. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σκάσεις. Πες το! Οι άντρες ποτέ δεν πρόκειται να σηκώσουν το καπάκι της τουαλέτας.

H VODAFONE παρακολουθεί κάθε σου κίνηση!


Αυτό κι αν είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Δείτε τι έπαθα ο άνθρωπος

Θέλετε να σας διαγράψουν τα δάνειά σας λόγω αδυναμίας; Δείτε πως...



Με ανησυχητικούς ρυθμούς αυξάνονται και πληθύνονται οι συμπολίτες μας που καταθέτουν αιτήσεις στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία της χώρας για τη ρύθμιση των χρεών τους, λόγω αδυναμίας αποπληρωμής.

Η 8χρονη Μαρία γράφει στην προσωπική της επιστολή..."Είμαι πολύ μικρή για να κάνω κάτι.Κάντε εσείς που μπορείτε"!

30 Οκτ 2012

Τα 10 πιο ακριβά ξενοδοχεία στον κόσμο, ελληνικό το Νο1


Μόνο ως «άπιαστο όνειρο» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για κάθε κοινό θνητό το κλειδί ενός εκ των παρακάτω δωματίων με τα αλεξίσφαιρα παράθυρα, τα μαρμάρινα πατώματα και την καταπληκτική θέα.

Σύλληψη Blogger στην Κέρκυρα για ανάρτηση στο Facebook


Ένας νεαρός συνελήφθη στην Κέρκυρα επειδή είχε αναρτήσει φωτογραφία στην σελίδα του στο Facebook που έδειχνε αστυνομικούς παρέα με Χρυσαυγίτες κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, όπου σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια.

Η γάτα που έχει κατακλείσει το Instagram


Η Shishi-Maru είναι μία Σκωτσέζικη "fold" γάτα, που σημαίνει ότι έχει μία γονιδιακή μετάλλαξη που κάνει τα αυτιά της να είναι διπλωμένα προς τα μπροστά. 

Ψεύτικες και αληθινές φωτογραφίες εν μέσω καταστροφής!


Είναι αδιανόητο σε μια φυσική καταστροφή να υπάρχουν άνθρωποι - μέσω twitter - ή blogs που ασχολούνται με το να ...φτιάξουν ή, να διαρρεύσουν ψεύτικες, πειραγμένες φωτογραφίες.

Ταίζοντας τον ηθοποιό στην οθόνη!..


Screencaps feeding16 Funny: Screencaps feeding
Ανοίγεις την τηλεόραση και παρακολουθείς μία ταινία.. μόλις ο ηθοποιός έχει την κατάλληλη γκριμάτσα, αρπάζεις το τοστ/ μπισκότο/ καλαμάκι και του το δίνεις να το φάει.. Το αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις... ξεκαρδιστικό! 

Extreme Sports από extreme γωνίες λήψης!


Τα extreme sports δεν χρειάζονται τίποτα παραπάνω για να τα θεωρείς extreme... Μια extreme γωνία λήψης απλά αποθανατίζει ακριβώς την αισθηση που σου αφήνουν!

ΤΡΟΜΕΡΟ! Δείτε προσεκτικά τι θα συμβεί στο αυτοκίνητο! Σκηνές κόβουν την ανάσα! video


Ενω στην αρχή όλα φαίνονταν ήρεμα.. σε λίγα δευτερόλεπτα όλα άλλαξαν και τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθήσουν. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο ...

Φαλάκρα τέλος!!

Δεν είναι λίγοι οι άντρες που έχουν προβλημα τριχόπτωσης με αποτέλεσμα να χάνουν μεγάλο μέρος των μαλλιών του και να μένουν φαλακροί! Τώρα υπάρχει λύση!

Τι έγραψε η Bild για την επίθεση σε βάρος του Παπανδρέου


Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα ο πρώην πρωθυπουργός γευμάτιζε στο εστιατόριο "ChénChè". "Οργισμένοι Έλληνες επιτέθηκαν στον πρώην πρωθυπουργό τους", είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Bild που αναφέρεται στο περιστατικό,

Φωτογραφίες από μία Νέα Υόρκη σε σκηνικό... Αποκάλυψης


Article 0 15C0CA8C000005DC 175 964x632 570x364
Σε τεράστιο πλατό χολιγουντιανής ταινίας καταστροφής έχει μετατραπεί το άντρο του καπιταλισμού που όσα μέτρα κι αν πήρε για το χτύπημα του τυφώνα κατέρρευσαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά του φαινομένου.

Ο ακριβής διάλογος Ι.Μεταξά -Ε.Γκράτσι

Το πλέον σημαντικό στοιχείο για το τι συνέβη στην οικία του Ιωάννη Μεταξά (Οδός Στρατηγού Δαγκλή 10, Κηφισιά) τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου του 1940, μας το δίνει ο ίδιος ο Εμμανουέλε Γκράτσι (Ιταλός πρέσβης στην Αθήνα), που φρόντισε να καταγράψει… 

29 Οκτ 2012

Απίστευτος καβγάς Τσαπανίδου – Άδωνι για τη λίστα Λαγκαρντ (video)



Άγριος καβγάς μεταξύ της Πόπης Τσαπανίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα το πρωί αναφορικά με την λίστα Λαγκάρντ που δημοσιοποιήθηκε στο περιοδικό του Κώστα Βαξεβάνη, HotDoc.

Κυβερνοεπίθεση hackers στο Υπουργείο Οικονομικών!


Κυβερνοεπίθεση  με ταυτόχρονη διαρροή απόρρητων και διαβαθμισμένων εγγράφων, πραγματοποίησαν hackers, επιβεβαιώνει το Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών.

Ποια ζώδια θα σε κυνηγήσουν, θα σε διεκδικήσουν και ποια θα τα παρατήσουν γρήγορα;


Αν η ένταση του έρωτά μας για κάποιον μάς εξασφάλιζε και την ανταπόκριση στα συναισθήματά μας, τι ωραία που θα ήταν! Δυστυχώς όμως το να αγαπάς δεν σημαίνει απαραιτήτως και ότι θα αγαπηθείς.

Κώστας Βαξεβάνης: Η γελοιογραφία για την σύλληψή του που σαρώνει!



Μια γελοιογραφία που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» έχει κάνει αίσθηση από το πρωί στο κοινωνικά δίκτυα.

Σημαιοφόρος παρήλασε χωρίς παπούτσια



Ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ η παρέλαση στην πλατεία Συντάγματος καθώς, ήταν λιγοστά τα σχολεία που συμμετείχαν σε αυτήν. Στη διάρκεια αυτής δεν έλειψαν και τα απρόοπτα καθώς σημαιοφόρος σχολείου παρήλασε χωρίς παπούτσια.

Το καλό, το κακό και το…χειρότερο!


Τα πάντα στην ζωή έχουν την θετική και την αρνητική τους πλευρά. Στο παρακάτω ξεκαρδιστικό κειμενάκι παρουσιάζονται ορισμένες καταστάσεις που με μια πρώτη ματιά φαίνονται καλές, όμως κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις…

Ξεφτιλίστηκαν τα δελτία ειδήσεων!


Γιατί τα δελτία ειδήσεων κάνανε γαργάρα την αποκάλυψη των ονομάτων της λίστας Λαγκάρντ; Και πώς αντέδρασαν τα κανάλια στο κυνήγι του δημοσιογράφου που δημοσίευσε το ντοκουμέντο; Γράφει ο Βασίλης Γαλούπης.

28 Οκτ 2012

Spiegel: Επιπλέον 150 μεταρρυθμίσεις θα ζητήσουν οι δανειστές μας!


Ακόμα 150 νέες μεταρρυθμίσεις θα ζητήσουν οι δανειστές από την Ελλάδα,  καθώς βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας, αναφέρει στην έκδοση της Κυριακής το γερμανικό περιοδικό Spiegel.

Παίζοντας τη ζωή τους κορώνα γράμματα


Καθημερινές… επικίνδυνες αποστολές.

“Οι συνταγές της πείνας…” Τι έτρωγαν οι Έλληνες στην περίοδο της Γερμανικής Κατοχής


Τα …γκουρμέ της Κατοχής
Γαϊδουροκεφαλές  …φιλέτο, χόρτα γιαχνί και σαρδέλες για δώρο
Τέτοιο καιρό, πριν από 70 περίπου χρόνια, τον Απρίλη του 1941, οι Γερμανοί έμπαιναν στην Αθήνα (27 Απρίλη) και ξεκινούσε για την Ελλάδα η κατοχή.

" Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες".

Όλους αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για τη πατρίδα τιμούμε σήμερα. Τους αγωνιστές για την ελευθερία. Μιας και το δένδρο της λευτεριάς, για να ανθήσει πρέπει να ποτιστεί με αίμα!

Ο υπέροχος κόσμος του National Geographic



Ο υπέροχος κόσμος του National Geographic μέσα από φωτογραφίες

10 σημάδια πως σε γουστάρει η κολλητή της


Μπορεί αυτό το sci-fi σενάριο να βγει αληθινό; Ναι, αν η φίλη της παρουσιάζει έντονα κάποια από τα παρακάτω ύπουλα σημάδια.

Οι ηθοποιοί του Harry Potter στα νιάτα τους


Harry actors04

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως ήταν ο καθηγητής Dumbledore, η καθηγλητρια Minerva McGonagall και διάφοροι άλλοι καθηγητές της αγαπημένης σειράς ταινιών όταν ήταν νέοι; Για δείτε παρακάτω...

Η τρέλλα δε πάει στα βουνά... πάει στους ηλικιωμένους!



crazy old01
Οι άνθρωποι όταν γεράσουν νιώθουν ανημποροι και κλείνονται στο σπίτι... ΛΑΘΟΣ! Οι περισσότεροι δρου έτσι... υπάρχουν και εξεραίσεις!

Βαξεβάνης: «Αναζητούν εμένα αντί για την αλήθεια» ~video


O καταζητούμενος Κώστας Βαξεβάνης μιλάει στο Κουτί της Πανδώρας για το δημοσίευμα του HOT DOC και την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ αλλά και την προσπάθεια φίμωσης του δημοσιογραφικού λόγου και της αλήθειας.

Τα 7 τρόφιμα που προσθέτουν κιλά...


Πατατάκια: κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα…
Δεν αποτελεί κοινό μυστικό ότι τα πατατάκια είναι από τους κυρίαρχους «εχθρούς» για τη σιλουέτα αλλά πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη …τροφή βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα τρόφιμα που παχαίνουν τον οργανισμό περισσότερο.

Ο πολύχρωμος Αη Γιάννης της Νέας Γης ~photos



 Η πόλη St. John στο νησί της Νέας Γης έχει περιγραφεί ως ένα μείγμα 3 διαφορετικών πόλεων: της Νέας Ορλεάνης για την γιορτινή της ατμόσφαιρα, του Δουβλίνου για την ισχυρή Ιρλανδική κουλτούρα και του Σαν Φρανσίσκο για τους επικλινείς δρόμους. Είναι αναμφισβήτητα η πιο πολύχρωμη πόλη του Καναδά. Όλα τα κτίρια έχουν...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Την δάγκωσε λιοντάρι στο στήθος και… δείτε τι έπαθε

Μια γυναίκα που εργαζόταν εθελοντικά με τα λιοντάρια, είπε ότι ένα από αυτά της έσωσε τη ζωή της όταν… τη δάγκωσε στο στήθος της.

Αρχαία πόλη κάτω από το Τρίγωνο των Βερμούδων!

perierga.gr - Αρχαία πόλη κάτω από το Τρίγωνο των Βερμούδων!
Στο βυθό του ωκεανού στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων μια ομάδα Καναδών επιστημόνων εντόπισε πρόσφατα μια χαμένη πόλη. Κοντά στις ακτές της Κούβας, ένα υποβρύχιο ρομπότ κατέγραψε ερείπια κτιρίων, τέσσερις γιγάντιες πυραμίδες και κάτι που μοιάζει με άγαλμα Σφίγγας.

Topiary- η τέχνη των δέντρων!


flower animals01
Στην Xi'an, την πρωτεύουσα του Shaansi στην Κίνα, φιλοξενεί μια διεθνή έκθεση κηπουρικής, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ασχοληθούν με το μεγαλείο της Topiary - η τέχνη των δέντρων.

Οι άγνωστοι ήρωες του ‘40

Οι άγνωστοι ήρωες του ‘40


Τους ήρωες του 1821 τους γνωρίζουμε, πάνω - κάτω. Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Παπαφλέσσας, Νικηταράς, Μπουμπουλίνα, κάτι μας λένε τα ονόματα. Τους ήρωες του 1940 γιατί τους έχουμε αποσύρει στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Δείτε τι έκανε μαθήτρια σημαιοφόρος στo Σύνταγμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας!!!




Μαθήτρια σημαιοφόρος έκανε παρέλαση ξυπόλυτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάντια του ελληνικού λαού μας. Το Υπουργείο Παιδείας διαψεύδει το γεγονός, ωστόσο οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι αδιάψευστοι μάρτυρες...

Στρατιωτικός σε Παπούλια: Με τι τσίπα θα μας κοιτάξεις στα μάτια;

Είναι μια επιστολή που δημοσιεύθηκε στο Onalert μέσω του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων.
Ο επιλοχίας απευθύνεται προς τον Πρώτο Πολίτη της χώρας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του μεταφέρει τις σκέψεις που θα έχει ο ίδιος και οι περισσότεροι συνάδελφοί του ,όταν αύριο θα περάσουν από μπροστά του.

Στη δημοσιότητα η λίστα Lagarde - Δείτε όλα τα ονόματα

Το περιοδικό HOT DOC φέρνει στη δημοσιότητα τα ονόματα 2.059 Ελλήνων οι οποίοι έχουν λογαριασμούς στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας.

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...